Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 16 2016

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Breaking Bad-helden mogelijk toch in Better Call Saul

Bryan Cranston (Walter White) en Aaron Paul (Jesse Pinkman) hebben altijd ontkend dat zij in de Breaking Bad spin-off Better Call Saul te zien zullen zijn. Hier lijken ze nu toch van op terug te komen. Paul heeft aan The Guardian laten weten dat er gesproken is met de makers van Better Call Saul om te kijken of er gastrollen in zitten voor de Breaking Bad-helden. Als het aan Paul ligt komt het zover. “Ik ben een groot fan van zowel Breaking Bad als Better Call Saul, dus als ze een manier vinden om het te laten slagen ben ik helemaal voor.” Vandaag is de laatste aflevering van Better Call Saul seizoen 2 op Netflix te zien.


Makers Daredevil produceren ook The Defenders

Met Jessica Jones en Daredevil hebben we al twee Marvel-helden kunnen bewonderen op Netflix. Iron Fist en Luke Cage volgen nog. Daarna wordt de serie The Defenders gemaakt, waarin de vier helden samenkomen. De voorbereidingen voor The Defenders zijn inmiddels in gang gezet, want er is bekend geworden dat de showrunners Douglas Petrie en Marco Ramirez van Daredevil ook verantwoordelijk zullen zijn voor de productie van The Defenders.


Nieuw seizoen Top Gear ook op Netflix te zien

Het populaire autoprogramma Top Gear gaat binnenkort verder zonder het populaire presentatietrio Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond. Met een compleet nieuw en uitgebreid presentatieteam moet Top Gear de harten van de autoliefhebber opnieuw veroveren. Het nieuwe seizoen begint in mei en moet in de herfst op Netflix te zien zijn, op het moment dat het nieuwe programma van Clarkson begint bij Amazon Prime. Het is nog niet helemaal zeker of het nieuwe seizoen van Top Gear ook meteen in Nederland beschikbaar is.


Naomi Watts speelt hoofdrol in nieuw Netflix drama Gypsy

We maakten begin dit jaar al kort melding over Gypsy. Destijds was er nog niet heel veel bekend over deze nieuwe dramaserie van Netflix, maar nu is bekend geworden dat Naomi Watts de hoofdrol zal vervullen. Ook zijn de regisseurs voor de verschillende afleveringen aangewezen en dus kunnen de opnames beginnen. Gypsy, een serie over therapeute Jean Holloway (Watts), die intieme relaties aan gaat met mensen die te maken hebben met haar patiënten, wordt in 2017 op Netflix verwacht.


Tinder-achtige applicatie om door Netflix aanbod te swipen

In Amerika is een applicatie voor iOS uitgebracht waarmee het mogelijk is om door het aanbod van Netflix te swipen. Omdat er zoveel titels op Netflix staan zie je soms door de bomen het bos niet meer. De app MightyTV helpt een handje. Het doet denken aan Tinder. De applicatie toont in dit geval een titel en indien je het niets lijkt veeg je naar links, lijkt de film je wel interessant dan veeg je naar rechts. Nu maar hopen dat de applicatie ook in Nederland beschikbaar komt.


Bloodline seizoen 2 belooft zeer veel spanning

Het succesvolle eerste seizoen van Bloodline krijgt binnenkort een vervolg. Op 27 mei verschijnt seizoen 2 op Netflix en in de aanloop daar naartoe zijn inmiddels de eerste beelden vrijgegeven. Op de trailer is te zien dat de sfeer er in Florida Keys alles behalve beter op wordt en dat Danny hier nog altijd een grote rol in speelt. De familie Rayburn brokkelt uit elkaar en het is de vraag of de stukken ooit nog aan elkaar gelijmd kunnen worden.


Kijktip: Mees Kees op Kamp

De meivakantie staat bijna voor de deur en omdat er van lente-weer nog maar nauwelijks sprake is, kunnen er maar beter voorzorgsmaatregelen getroffen worden om de kinderen bezig te houden. De familiefilm Mees Kees op Kamp kan voorgeschoteld worden tijdens alweer een hoosbui. Het vervolg op Mees Kees is sinds vorige week op Netflix te zien. Dit keer gaat meester Mees Kees en schoolhoofd Dreus met de kinderen op kamp in de duinen. Vanwege rugklachten moet Dreus terug en staat Mees Kees er helemaal alleen voor.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?