Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 15 2016

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Kevin Spacey maakt zich geen zorgen om House of Cards seizoen 5

Het vierde seizoen van House of Cards is goed ontvangen en er wordt nu al uitgekeken naar het vijfde seizoen. Toch zijn er bij sommige mensen ook twijfels. Kan seizoen 5 van House of Cards wel zo goed worden, nu bedenker Beau Willimon is vertrokken. Kevin Spacey, Frank Underwood in House of Cards, heeft er alle vertrouwen in dat er ook zonder Willimon een ijzersterk seizoen neergezet kan worden. Bovendien, zo tekende De Telegraaf op uit de mond van Spacey, is Willimon wel betrokken geweest bij het bedenken van de nieuwe verhaallijnen.


Charlie Cox twijfelt of er ook een derde seizoen komt van Daredevil

Tijdens een persbijeenkomst van Netflix heeft Parijs heeft Charlie Cox (Matt Murdock AKA Daredevil) verschillende vragen over de serie beantwoord. Zo liet hij weten dat er op dit moment geen plannen zijn om Daredevil in een  Marvel Universe-film te plaatsen, maar dat het wel als een optie in zijn contact staat. Verder laat Cox weten dat het nog niet zeker is of er ook een derde seizoen van Daredevil komt. Het tweede seizoen werd in maart gelanceerd. De acteur liet weten dat er eerst gewerkt wordt aan de serie The Defenders en dat er daarna gekeken wordt of er een derde seizoen van Daredevil komt.


Netflix verhoogt abonnementsprijs met één euro

Netflix verhoogt met ingang van 1 mei de abonnementsprijs met één euro. Deze prijsstijging geldt voor leden die sinds 2014 abonnee zijn en een 2 schermenplan hebben. De meeste klanten van Netflix hebben een 2 schermenplan en de prijsstijging van 8,99 euro naar 9,99 euro is nodig voor Netflix om de leden in de toekomst meer films en series aan te kunnen bieden.


Hastings voorziet meer concurrentie voor Netflix

Reed Hastings, CEO van Netflix, verwacht dat er de komende jaren veel concurrentie zal komen voor Netflix. Dat liet Hastings weten tijdens een persbijeenkomst in Parijs. Volgens de Netflix-baas combineert internettelevisie het beste van video en televisie en bovendien is het tegenwoordig zeer laagdrempelig om een eigen zender te starten op het internet. Dit heeft volgens Hastings onder andere te maken met het smartphone gebruik.


Ook Sookie keert terug in Gilmore Girls

Het is een tijdje stil geweest rondom Gilmore Girls, nadat in januari bekend werd gemaakt dat Netflix een vervolg van deze populaire serie maakt. Nu is er gelukkig weer goed nieuws te melden over het vernieuwde Gilmore Girls. Ook Sookie zal namelijk te zien zijn in het nieuwe seizoen. Melissa McCarthy liet dat weten in de he Ellen DeGeneres-show. Een paar maanden geleden liet McCarthy nog weten dat zij niet gevraagd was om weer in de huid van Sookie te kruipen, maar nu had ze dus toch goed nieuws.


Netflix maakt releasedates The Crown en Marco Polo bekend

Netflix heeft eindelijk bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen van Marco Polo in première gaat. Ook de releasedate van het langverwachte The Crown is bekend gemaakt. Op Marco Polo seizoen twee hoeven we niet zo lang meer te wachten. In een speciale boodschap liet Netflix weten dat de serie in juli verschijnt. Op The Crown moeten we nog iets langer wachten. Deze Engelse serie staat vanaf november op Netflix.


Kijktip: Z Nation

Trouwe volgers van The Walking Dead zijn afgelopen week mogelijk in een zwart gat gevallen. Op FOX werd de laatste aflevering van het zesde seizoen afgespeeld en dus is er even geen The Walking Dead meer. Op Netflix is sinds kort de serie Z Nation te zien en ook in deze serie heerst er een zombievirus. De serie speelt zich af in New York. Team Z Nation moet de enige persoon die het virus heeft overleefd van New York naar Californië brengen.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?