Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 6 2016

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Mysterie omtrent dood 2Pac en Biggie mogelijk opgelost in Netflix documentaire

Sinds de dood van 2Pac op 7 september 1996 is het een groot mysterie. Wie heeft de Amerikaanse rapper beschoten en hem daarmee van het leven beroofd? De vraagt houdt men nog steeds bezig, maar mogelijk komt hier in een Netflix documentaire antwoord op. LAPD-rechercheur Greg Kading claimt in de docu Murder Rap: Inside the Biggie and Tupac Murders exclusief bewijsmateriaal te hebben waaruit blijkt wie de moordenaar van 2Pac is. Volgens Kading zit niemand minder dan P. Diddy achter de moord op 2Pac. Het zou na Making a Murderer een nieuwe spraakmakende documentaire zijn over een complexe moordzaak.


My Beautiful Broken Brain vanaf 18 maart op Netflix

Nog meer documentaire nieuws, ze zijn sinds Making a Murderer immers populair. Op 18 maart komt Netflix wederom met een bijzonder verhaal. Ditmaal over Lotje Sodderland. Zij kreeg een beroerte en het veranderde haar leven drastisch. Alle vaardigheden om te kunnen functioneren verloor Lotje en dus moest ze van voor af aan beginnen. Hoe zeer het leven van Lotje op zijn kop staat na de beroerte is vanaf 18 maart op Netflix te zien in de docu My Beautiful Broken Brain. Via Kickstarter werd geld ingezameld om de documentaire mogelijk te maken en op het filmfestival IDFA gooide  het hoge ogen.


Orange is the New Black krijgt nog minimaal drie extra seizoenen

Het einde van Orange is the New Black is nog lang niet nabij. In juni 2016 verschijnt het vierde seizoen op Netflix en in de jaren daarna zullen er nog eens drie bijkomen! De dames hebben dan ook nog wel even te gaan in de gevangenis. OITNB is één van de meest populaire series op Netflix en dus is het logisch dat de serie blijft bestaan. Het is echter uitzonderlijk en een blijk van vertrouwen dat er in één klap drie extra seizoenen besteld worden voor een serie.


Rol voor Joel Kinnaman in House of Cards seizoen 4

House of Cards seizoen 4 verschijnt op vrijdag 4 maart al op Netflix, maar wat weten we eigenlijk al over deze nieuwe reeks? Niet zo heel erg veel eigenlijk. Ook voor Frank Underwood barst het verkiezingsgeweld los, zoveel is duidelijk, maar met wie hij te maken krijgt blijft onduidelijk. Langzaam maar zeker wordt er iets meer bekend over de cast. Naast de vertrouwde gezichten worden ook Neve Campbell en Colm Feore geïntroduceerd. Als laatste kwam hier ook Joel Kinnaman (The Killing, RoboCop, Suicide Squad) bij.


Meer, meer, meer nieuws over revival Gilmore Girls

Het verrassende nieuws over de revival van Gilmore Girls blijft de gemoederen bezig houden. Er komt namelijk steeds meer nieuws over naar buiten. Bijvoorbeeld over de cast, maar duiken er ook al foto’s op van de eerste opnames. Heerlijk om de tijd mee te doden, tot het vervolg daadwerkelijk op Netflix staat. Inmiddels is bekend dat we op zeker ook Paris Geller en Logan Huntzberger terug zullen zien in Gilmore Girls. Wij zijn alvast benieuwd naar wat Milo Ventimiglia (Jess), Jared Padalecki (Dean) en Melissa McCarthy (Sookie) gaan doen!


Kijkgedrag van stelletjes heeft invloed op de kwaliteit van de relatie

Het is bijna Valentijnsdag en dus duiken de meest merkwaardige onderzoeken over de liefde op. Netflix doet ook mee. Zo deden ze onder duizend Amerikaanse abonnees onderzoek wat de invloed van het kijkgedrag op Netflix is op de kwaliteit van een relatie. Er kwamen verschillende onderwerpen aan bod, met opmerkelijke uitkomsten. Bijvoorbeeld het moment waarop iemand besluit om zijn of haar Netflix-account te delen met de partner.


Kijktip: Project T

In mei 2015 draaide Project T nog in de bioscopen en nu al is deze Disney-film beschikbaar op Netflix. We konden daarom niet anders dan deze film, met onder andere George Clooney, op te nemen in deze Netflix Newsflash als Kijktip. De film werd goed ontvangen door het grote publiek. Project T gaat over het tienermeisje Casey. Met een speciaal speldje komt zij in een andere dimensie terecht. Ze gaat op onderzoek uit om te ontdekken hoe dit kan en zo ontmoet ze uitvinder Frank. Casey en Frank worden overvallen door achtervolgers en slaan op de vlucht naar een andere dimensie.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?