Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 52 2015

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Geruchten over cast Black Mirror seizoen 3 op volle gang

Het nieuws dat er speciaal voor Netflix een derde seizoen van Black Mirror gemaakt wordt is alweer van een tijdje geleden. Sindsdien bleef het vrij stil, maar de laatste weken komt de geruchtenstroom meer op gang. Zo weten we inmiddels dat er rond de jaarwisseling een speciale aflevering van Black Mirror verschijnt. Daarnaast worden er inmiddels grote namen gelinkt aan Black Mirror. Volgens The Wrap zijn er in Black Mirror seizoen 3 rollen weggelegd voor onder andere Gugu Mbatha-Raw en Mackenzie Davis. De eerste twee seizoenen van Black Mirror telde steeds slechts drie afleveringen. Voor seizoen drie zouden er liefst twaalf episodes besteld zijn.


Serie Marvel’s Iron Fist voor Netflix krijgt vorm

Er is lange tijd veel te doen geweest om Iron Fist. Er was twijfel of er wel een serie gemaakt kon worden over deze superheld. Vorige week werd al bekend dat er eindelijk een showrunner is gevonden en nu doen gelijk al de eerste geruchten de ronde over personages die te zien zullen zijn in Iron Fist. Er wordt door The Hashtag Show gesuggereerd dat we in de serie kennis zullen maken met Dylan Kendall en Harry Marshall. Van eerstgenoemde naam is het niet duidelijk of dit een compleet nieuwe persoon zal zijn, of dat het mogelijk een alias is van Danny Rand (Iron Fist). Harry Marshall kan zomaar eens de schurk van de serie worden.


Releasedate seizoen 4 House of Cards eindelijk bekend

Het is dan eindelijk bekend wanneer het vierde seizoen van House of Cards op Netflix verschijnt. Er werd op het internet al een tijd gediscussieerd wat de releasedate zou worden. Het wordt vrijdag 4 maart. Op die eerste vrijdag van maart worden dertien nieuwe aflevering aan de bibliotheek van Netflix toegevoegd. Het nieuws, waar door velen toch al een forse tijd op gewacht werd, werd samen met een eerste teaser wereldkundig gemaakt tijdens een debat van de Republikeinen, voor de echte presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten.


Met Netflix Socks kun je met een gerust hart in slaap vallen

Het is vast en zeker iedereen wel een keer overkomen. Je kan maar niet stoppen met het kijken naar een serie, maar uiteindelijk worden de ogen toch te zwaar en val je in slaap. Om te voorkomen dat de serie verder afspeelt terwijl jij in dromenland bent heeft Netflix de Netflix Socks bedacht. Deze bijzondere sokken merken het middels een chip als je niet meer actief beweegt en dus in slaap bent gevallen. Er wordt dan een signaal afgegeven en vervolgens wordt je favoriete serie gepauzeerd, zodat je gelijk verder kunt kijken als je weer wakker wordt.


Netflix koopt wereldwijde rechten voor serie Shadowhunters

In 2016 is Netflix uiteraard weer van plan om met een aantal fraaie titels te komen, die exclusief bij Netflix te zien zijn. Vanaf januari moet de gloednieuwe serie Shadowhunters op Netflix te zien zijn. Vanaf 12 januari is Shadowhunters in Amerika op televisie te zien. Een dag later komt de aflevering in andere landen exclusief op Netflix beschikbaar. Wekelijks wordt er een nieuwe episode toegevoegd.


Verlangen naar Fuller House neemt toe na tonen eerste teaser; lange wachten bijna voorbij

De serie Full House is één van die series die in de jaren ’90 razendpopulair waren. Toen Netflix bekend maakte dat er met Fuller House een vervolg op Full House zou komen waren de reacties ook erg enthousiast. Het is eindelijk bekend wanneer Fuller House gereleased wordt op Netflix. Vanaf 26 februari staat het eerste seizoen online. Ook werd er alvast een eerste teaser verspreid door Netflix en dat zorgde er alleen maar voor dat het verlangen naar deze serie toeneemt.


Kijktip: Helix

Meestal kiezen we in de kijktip van de Netflix Newsflash voor een film. Deze keer tippen we de serie Helix. Sinds een week zijn de eerste twee seizoenen van deze spannende thriller op Netflix te zien. De serie draait om een groep wetenschappers. Zij onderzoeken de uitbraak van een virus dat de mensheid zou kunnen vernietigen. Het voorbestaan van de mens staat op het spel, maar het is niet zo eenvoudig om de strijd aan te gaan tegen het levensgevaarlijke virus.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?