Laatste nieuws over Netflix

Netflix Newsflash: Week 42 2015

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Eerste trailer Daredevil seizoen 2 vrijgegeven

Het tweede seizoen van Daredevil laat waarschijnlijk nog ongeveer een half jaar op zich wachten, maar de eerste trailer van Daredevil seizoen 2 is inmiddels al wel naar buiten gebracht. Tijdens New York Comic Con werden de beelden getoond, waarna Netflix en Marvel de beelden van de Netflix Original ook wereldwijd vrijgaven. In de trailer zijn onder andere beelden te zien van Frank Castle a.k.a. The Punisher (Jon Bernthal), Elektra Natchios a.k.a. Elektra (Elodie Yung). Daarnaast worden er in het eerste deel van de trailer ook beelden van het eerste seizoen van de succesvolle serie getoond.


James Bond in Nederland niet op Netflix te zien, maar bij Videoland

Dat Netflix in Nederland verreweg de populairste streamingdienst is, is wel duidelijk. Sinds de komst van Netfilx in 2011 ploppen de concurrenten ook in Nederland als paddenstoelen uit de grond. Videoland Unlimited ontwikkelt zich steeds meer tot meest serieuze concurrent. De Nederlandse streamingdienst heeft de exclusieve streamingrechten voor alle verschenen James Bond films verworven en daarmee is het voorlopig helaas uitgesloten dat James Bond op Netflix te zien zal zijn in Nederland. Overigens is er wel hoop voor Netflix. Videoland heeft de rechten voor slechts één maand vastgelegd.


6 series die nog niet op Netflix staan om van te dromen 

De keuze is reuze bij Netflix. Films, series, documentaires er is altijd wel iets te zien wat je nog nooit eerder gekeken hebt. Toch blijven er altijd pareltjes over die nog niet op Netflix staan, maar waarvan we vurig hopen dat ze vroeg of laat wel aan het aanbod toegevoegd worden. Daarom hebben wij van Netflix-Nederland.nl een lijst van zes series opgesteld, waar van gedroomd mag worden dat ze op een dag toegevoegd worden door Netflix. In de lijst tref je enkel series aan waarvan wij de kans aanwezig achten dat ze op termijn daadwerkelijk worden toegevoegd!


Volgens Netflix is kabeltelevisie binnen 10 jaar verdwenen

De opmars van streamingdiensten kent geen grenzen. Volgens Ted Sarandos, chief content officer bij Netflix, wordt kabeltelevisie zelfs met uitsterven bedreigd. Over tien jaar zullen we namelijk volledig zelf bepalen wat, waar en hoe we naar entertainment programma’s kijken. Hij denkt dat series dan niet meer op de kabel te zien zullen zijn, maar dat we kijken wat we willen via applicaties en dergelijke.


Officiële trailer Hemlock Grove seizoen 3 nu te bekijken

De maand oktober staat bol van de Netflix Originals. De release van het derde en laatste seizoen van Hemlock Grove is daar een voorbeeld van. Vanaf vrijdag 23 oktober kan er naar dit gloednieuwe seizoen gekeken worden, exclusief op Netflix. Om alvast in de juiste sferen te komen kun je nu alvast naar de fraaie trailer van Hemlock Grove kijken. De serie heeft ook een Nederlands tintje. De Nederlandse actrice Famke Janssen speelt namelijk een hoofdrol in de serie!


Eddie Murphy krijgt mogelijk rol in nieuwe Netflix Original Film

Het is bekend dat Netflix zich na Netflix Original series ook steeds meer wil toeleggen op exclusieve films. Het eerste resultaat hiervan is vrijdag te zien in Beasts of no Nations. Maar bij deze film blijft het niet. Er zijn al meerdere films aangekondigd en nu zou ook Brian Grazer een komediefilm mogen maken voor Netflix en in deze film is de hoofdrol weggelegd voor niemand minder dan Eddie Murphy.


Kijktip: Camilla Läckberg’s Fjällbacka Murders (1 seizoen)

Camilla Läckberg is wereldberoemd met haar Scandinavische crimethrillers. Nu heeft ze ook meegewerkt aan een eerste serie. Erica Falck is een zeer succesvolle schrijfster, die na de dood van haar ouders samen met haar man (politieagent) en kind in het het huis van haar ouders in Fjällbacka gaat wonen. Daar staat opeens een man in haar huis, die beweert haar halfbroer te zijn. Het is het eerste verhaal waarin Falck duikt en moordzaken oplost.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?