Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 38 2015

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Jane Fonda krijgt mogelijk nieuwe serie op Netflix

Eerder dit jaar had Jane Fonda al een hit te pakken op Netflix. Samen met Lily Tomlin speelde ze in de komedieserie Grace and Frankie en deze serie viel goed in de smaak bij het grote publiek. Die samenwerking met Fonda lijkt naar meer te smaken, want volgens The Hollywood Reporter heeft ze de hoofdrol in Our Souls at Night te pakken. Haar tegenspeler wordt Robert Redford. Our Souls at Night is gebaseerd op een boek van Kent Haruf. De deal zou nog niet beklonken zijn, maar alles wijst er op dat Our Souls at Night volgend jaar op Netflix zal verschijnen.


Sterren van Sense8 en Club de Cuervos interviewen elkaar

Eens in de zoveel tijd zet Netflix spelers uit verschillende Netflix Originals tegenover elkaar. Dit keer was de beurt aan Alfonso Herrera en Luis Gerardo Mendez. Misschien komen de namen je wat onbekend voor, maar Herrera speelt Hernando, de vriend van Lito, in Sense8. Luis Gerardo Mendez vertolkt in Club de Cuervos de rol van Chava Iglesias, de eigenaar van de voetbalclub. In het interview stellen ze elkaar een aantal aparte vragen, zoals of ze wel eens misbruik hebben gemaakt van hun status als beroemdheid.


Deze maand op Netflix

Iedere maand krijgen we een kijkje in de Netflix-keuken. We krijgen een lijstje door met titels die op Netflix zullen verschijnen. Onlangs hebben we deze mail gehad en dus weten we wat we zoal kunnen verwachten in september. Het lijstje met films en series telt in totaal 23 titels, maar het totaal aantal nieuwe titels zal deze maand uiteraard veel hoger liggen. Een paar eyecatchers uit de lijst? Once Upon a Time seizoen 4 en Nashville zijn binnenkort te zien!


Serie Black Mirror verhuist naar Netflix

De serie Black Mirror gaat verder op Netflix. Dat meldt Radio Times. Er verschenen maar twee seizoenen van Black Mirror en die bevatten slechts zeven afleveringen en een kerstspecial. Netflix en maker Charlie Brooker geloven echter in een tweede leven van Black Mirror en gaan een reeks nieuwe afleveringen maken, die exclusief te zien moeten zijn op Netflix. In Black Mirror geboren de meest absurde dingen, zoals een Britse premier die live op televisie seks heeft met een varken.


Netflix wordt op 16 oktober gelanceerd in Italië

In Nederland kunnen we alweer twee jaar gebruik maken van Netflix, maar er zijn nog genoeg landen, ook in Europa, waar dat niet het geval is. Daar gaat spoedig verandering in komen, want Netflix wil voor het einde van 2016 in minimaal 200 landen actief zijn. Italië wordt hoogstwaarschijnlijk op 16 oktober aangesloten op het netwerk, al benadrukt Joris Evers, vice-president bij Netflix, dat hier nog van afgeweken kan worden.


Releasedate Marvel’s Jessica Jones op Netflix bekend gemaakt

Het is dan eindelijk bekend wanneer de opvolger van Daredevil gereleased wordt op Netflix. Noteer 20 november maar vast in je agenda, want dan wordt Jessica Jones aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Deze superheldin is vanaf dan exclusief te zien op Netflix en na het succes van Daredevil en de eerdere beelden die van Jessica Jones zijn opgedoken zijn de verwachtingen ook bij deze serie van Marvel en Netflix weer hooggespannen!


Kijktip: Free Willy

Free Willy is zo’n typische film die nostalgische gevoelens oproept. En dat is ook precies de reden waarom Free Willy het tot Kijktip van deze week heeft geschopt! Ruim twintig jaar geleden maakten wij kennis met de Orka en de opstandige Jesse. Jesse wordt in een pleeggezin geplaatst, maar er valt geen land met hem te bezuilen, totdat hij tijdens het uitvoeren van een straf kennis maakt met Willy. Er ontstaat een vriendschap tussen Jesse en de orka en dat zorgt voor ontroerende taferelen. Nu Free Willy op Netflix staat kun je deze film opnieuw beleven!


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?