Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 34 2015

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Netflix kondigt wederom een film aan

Dat Netflix steeds meer gaat inzetten op films werd onlangs al duidelijk. Op Twitter kondigde het Amerikaanse kanaal van Netflix vorige week weer een nieuwe Netflix Original Film aan. De film heet Mascots en gaat in 2016 in première. Wat we tot nu toe weten van Mascots? Zoals de naam wellicht al doet vermoedelijk gaat het om mascottes, die in de Verenigde Staten erg populair zijn. De film gaat over de achtste wereldkampioenschappen voor mascottes, waar ongewone mannen en vrouwen met grote hoofden en bonten pakken strijden om de Golden Fluffy Award.


Nog meer film nieuws!

De film War Machine is even geleden al aangekondigd. Het was al bekend dat Brad Pitt deze film zal produceren, maar ook een rol in deze film zal spelen die exclusief te zien zal zijn op Netflix. Nu is er nieuws over de cast van War Machine. Topher Grace is namelijk ook gestrikt voor deze satirische oorlogsfilm. Topher Grace ken je onder andere van zijn rollen in That 70’s Show (Eric Forman), Spiderman-3 (Eddie Brock) en The Big Wedding (Jared Griffin). Grace speelt in War Machine de adviseur van generaal Stanley McChrystal, gespeeld door Pitt.


Geen paniek: Frozen komt terug

Vorige week ontstond er veel onrust in Netflix-land, want waar was Frozen gebleven? De razend populaire Disney-film was verwijderd uit het aanbod van Netflix. Door de stortvloed aan vragen en klachten kwam Netflix al snel in actie. Er is dan ook bekend gemaakt dat Frozen al snel zal terugkeren, de verwachting is komende maand al.


Zonder datacenter verder

The Wall Street Journal meldt dat Netflix binnenkort zonder een datacenter verder gaat. De streamingdienst verbruikt natuurlijk extreem veel data en heeft dan ook opslag nodig. Netflix gaat echter over op louter gebruik van clouds. Geestig genoeg zal dit gaan gebeuren bij Amazon Web Services. Amazon is juist bezig om een eigen streamingdienst van de grond te tillen met Amazon Prime. Onlangs werden de makers van Top Gear voor de neus van Netflix weggeplukt.


Prijzen voor nieuwe leden

Netflix heeft huidige leden met een abonnement voor twee schermen tegelijk een mail gestuurd. Nieuwe abonnees zullen namelijk meer moeten gaan betalen. De mail had de volgende boodschap: “Graag zouden wij je op de hoogte brengen van een prijswijziging die we gaan doorvoeren. Omdat je al lid bent van Netflix maken we als dank graag een uitzondering en zal er voor jou momenteel niets veranderen. Jouw prijs blijft een jaar lang dezelfde. Om goede series en films te kunnen blijven aanbieden, gaan wij onze prijs voor nieuwe leden verhogen van € 8,99 naar € 9,99 voor het 2 schermen tegelijk-abonnement. ” Overigens staat onderaan de mail nog een aanvulling. “De prijs van je huidige abonnement blijft voor jou dezelfde zolang je lid blijft.”


Kamperen is kamperen niet meer

Waar is de tijd gebleven.. Lekker op vakantie in de natuur. De kinderen spelen de hele dag buiten en de televisie is even ver weg. ‘Gelukkig’ kan het tegenwoordig ook anders.  ‘s-Avonds een filmpje kijken of op een regenachtige dag in de tent is natuurlijk ook leuk. Het zorgt bij ouders wel eens voor een zucht, zo hebben we gemerkt op de sociale media. Ach, alles heeft zo zijn charme 🙂

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1128151013865797&set=a.342471942433712.101027.100000127278401&type=1&permPage=1/” width=”550″/]


Kijktip: Hemel op Aarde

Huub Stapel, Jeroen van Koningsbrugge en Lies Visschedijk spelen de hoofdrollen in deze Nederlandse film uit 2003. De 13-jarige Bart (Bram van Schie) wordt tot over zijn oren verliefd op de oudere, stadse en uiterst verleidelijke Moniek (Ella-June Henrard) die net bij hem in het dorp is komen wonen. Als blijkt dat ze ziek is, besluit hij haar te gaan redden.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?