Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 1 2016

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Eerste teaser Orphan Black seizoen 4

De echte fan van Orphan Black kijkt nu al uit naar april van dit jaar, want dan krijgt deze populaire serie een vervolg. Om de kijker alvast een beetje op te warmen is inmiddels al de eerste teaser van Orphan Black seizoen 4 verschenen. Het derde seizoen van Orphan Black was vorig jaar wekelijks op Netflix te zien, een week na de uitzending in de Verenigde Staten. Netflix heeft nog niet bevestigd of dit ook voor seizoen 4 geldt, maar dat wordt wel verwacht. In Orphan Black speelt ook een Nederlander een belangrijke rol. Michiel Huisman is te zien de serie.


Ontmoet het liefje van Daredevil: Elektra

Vanaf april kunnen we vermoedelijk ook seizoen 2 van Daredevil op Netflix verwachten. Met nog een paar maanden te gaan komt er langzaamaan steeds meer informatie naar buiten over Daredevil seizoen 2. Bijvoorbeeld dat Elektra geïntroduceerd zal worden in de nieuwe reeks. Zij is de zwakke plek van Matt Murdoch. Hij is gek op Elektra, maar tegelijkertijd is ze ook onuitstaanbaar. Elektra is namelijk nogal gewelddadig en verdient haar geld als huurmoordenaar. Elektra wordt in Daredevil gespeeld door Élodie Yung, bekend van The Girl With The Dragon Tattoo (Millennium).


Tienerdrama Degrassi: Next Class binnenkort op Netflix

De populaire Canadese tienerserie Degrassi wordt vanaf 15 januari in een nieuw jasje gestoken door Netflix. Veertien jaar lang was de dramserie te zien bij MTV. Toen die zender besloot te stoppen met Degrassi stapte Netflix in en vanaf 15 januari is hiervan het resultaat te zien. De serie gaat verder onder de naam Degrassi: Next Class. Er verschijnen dan tien nieuwe afleveringen over de middelbare scholieren. Zij ondervinden hoe lastig het is om van een kind een volwassene te worden. Bekijk hier alvast de trailer om een beeld van de serie Degrassi: Next Class te krijgen.


Documentairereeks Making a Murderer op Netflix maakt veel los

Netflix heeft bij veel mensen de tongen los gemaakt met de documentairereeks Making a Murderer. In deze tiendelige documentaire wordt het verhaal van Steven Avery getoond. Hij zat achttien jaar vast voor verkrachting, maar bleek onschuldig. Later werd hem een moord in de schoenen geschoven. Hiervoor kreeg hij levenslang. De documentaire toont echter aan dat het ook dit keer twijfelachtig is of het wel terecht is. Hackersgroep Anonymous is zeker van zijn onschuld en dreigt de bewijslast te publiceren als de sheriff dat niet doet.


Ashton Kutcher in Netflix’ komedieserie The Ranch

De makers van Two and a Half Men komen speciaal voor Netflix met de serie The Ranch. In deze komedieserie zullen Ashton Kutcher en Danny Masterson elkaars tegenspeler zijn. De twee zijn geen onbekende van elkaar, want ze speelden vroeger al samen in That ’70s Show. Ashton Kutcher als Kelso en Danny Masterson als Hyde. In The Ranch, zich afspelend op een ranch in Colorado, zijn de twee broers van elkaar. Samen met hun vader gaan ze aan de slag op de ranch. Bekijk hier alvast wat eerste beelden van de gloednieuwe serie.


Gossip Girl blijft toch weer behouden voor Netflix

Wel, niet, wel, niet. Zou Gossip Girl nou wel of niet verwijderd worden. Lange tijd was onzeker, maar het hoge woord is er dan eindelijk uit: Gossip Girl blijft voorlopig gewoon beschikbaar op Netflix. De rechten zouden aanvankelijk op 31-12-2015 verlopen, maar toen de populaire serie in de eerste dagen van januari gewoon beschikbaar was ontstonden er vragen. Na meerdere contactmomenten met de helpdesk meldde Netflix uiteindelijk op Twitter dat er geen haast meer is. Gossip Girl blijft voorlopig op Netflix!


Kijktip: Pablo Escobar, el patrón del mal

Er was veel nieuw aanbod in de laatste week van 2016 (40 stuks), maar de serie Pablo Escobar, el patrón del mal is deze week onze Kijktip. De serie wordt ontzettend goed beoordeeld op IMDb (8.7) en gaat dus over Pablo Escobar. De drugsbaron uit Colombia had op Netflix al succes met de serie Narcos. Pablo Escobar, el patrón del mal is geschikt voor iedereen die geboeid is geraakt door de beruchte Escobar. In de miniserie wordt in kaart gebracht hoe hij hoofd werd van een drugsimperium.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?