Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 7 2016

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Master of None keert terug met tweede seizoen op Netflix

Zelf had Aziz Ansari het misschien ook niet verwacht, maar zijn serie Master of None sloeg goed aan bij de Netflix-abonnees. Wereldwijd is er veel naar de serie van de komiek gekeken en dat heeft er in geresulteerd dat Netflix groen licht heeft gegeven voor een tweede seizoen. Mooi nieuws dus. We zullen alleen nog wel even geduld moeten hebben. Het tweede seizoen van Master of None verschijnt pas in 2017 op Netflix. De opnames voor de nieuwe reeks moeten namelijk nog van start gaan.


Bioscoophit Er Ist Wieder Da over Hitler in april op Netflix

De film Er Ist Wieder Da trok in Duitsland miljoenen mensen naar de bioscoop en ook buiten de Duitse landsgrenzen deed de bizarre film over Adolf Hitler het goed. Voor wie de film niet in de bioscoop gezien heeft is er goed nieuws. Er Ist Wieder Da is namelijk vanaf 9 april te zien op Netflix. In Er Ist Wieder Da wordt Hitler wakker in 2011. In de film zijn opnames te zien waar geen gebruik is gemaakt van acteurs, behalve Hitler. De reacties van burgers zijn verbazingwekkend en tonen precies aan wat de auteur van het gelijknamige boek auteur Timur Vermes al verwacht had: ook nu zou Hitler razend populair kunnen zijn.

Update april 2016: Na contact met de helpdesk van Netflix is gebleken dat Er Ist Wieder Da niet in Nederland verschijnt. De rechten van Er Ist Wieder Da zijn namelijk niet vastgelegd voor de BeNeLux, waardoor de film niet in het aanbod getoond mag worden. Het is (nog) niet bekend of Er Ist Wieder Da op een later moment op Netflix in Nederland te zien is.


Netflix geeft spannende trailer Daredevil seizoen 2 vrij

Het tweede seizoen van Daredevil moet nog beter dan het eerste seizoen worden. Over een maand is het zover, dan kunnen wij als kijker zelf oordelen of het Marvel gelukt is. Inmiddels is Netflix begonnen met het opbouwen van de spanning. Na eerder wat teasers te hebben vrijgegeven is nu ook de eerste trailer verschenen. Het clipje geeft een aardig beeld van wat we kunnen verwachten in het tweede seizoen. Om de honger naar het tweede deel van Daredevil nog verder te vergroten beloofde Netflix dat op 25 februari een tweede trailer zal verschijnen.


Netflix is van alle markten thuis; Beat Bugs brengt het gezin samen

Wat voor een serie is geschikt om met het hele gezin te bekijken? Netflix heeft er goed over nagedacht en komt met Beat Bugs. In deze animatieserie worden de nummers van de Beatles (leuk voor de ouders) gecovered door bekende sterren als Eddie Vedder, Pink, Sia en James Bay (leuk voor de kinderen). Dit alles wordt verpakt in een verhaal en er ontstaat een serie waar het hele gezin met plezier naar kan kijken. Beat Bugs wordt deze zomer op Netflix verwacht.


Artwork Voltron Legendary Defender bekend gemaakt

Over de serie Voltron Legendary Defender is nog maar weinig bekend. We weten op dit moment dat het een animatieserie van DreamWorks wordt, die exclusief bij Netflix te zien zal zijn. Nu is het artwork van Voltron: Legendary Defender uitgelekt en is het vanaf nu wachten op verdere informatie. Met Voltron: Legendary Defender wekt Netflix met Dreamworks de in de jaren tachtig zo populaire tekenserie Voltron weer tot leven.


Zes series die dit voorjaar terugkeren bij Netflix

Er zullen dit voorjaar veel series exclusief op Netflix verschijnen. Hier zullen gloednieuwe series tussen zitten, maar ook series waarvan een nieuw seizoen wordt toegevoegd. De komende maanden kunnen we zes Netflix Originals met een nieuw seizoen verwachten. Zo is vandaag (dinsdag) Better Call Saul weer van start gegaan. Ook House of Cards en Grace and Frankie komen er weer aan. Wij hebben de zes terugkerende series op een rijtje gezet, met daarbij de verschijningsdata.


Kijktip: Arne Dahl (seizoen 2)

Scandinavische series scoren de laatste jaren zeer goed en Arne Dahl is ook zo’n serie die de moeite van het kijken absoluut waard is. Het eerste seizoen stond al enige tijd online, maar nu kan er op Netflix ook gekeken worden naar seizoen 2 van Arne Dahl. In deze Zweedse series komen topinspecteurs bij elkaar om aan verschillende moordzaken te werken.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?