Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 30 2016

Netflix Newsflash1

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Seizoen 3 van From Dusk Till Dawn staat voor de deur op Netflix

Het derde seizoen van From Dusk Till Dawn laat niet lang meer op zich wachten. De makers van de serie hebben bekend gemaakt dat vanaf 6 september het nieuwe seizoen verschijnt. Wekelijks verschijnt er dan een nieuwe episode. In Nederland gaat From Dusk Till Dawn door het leven als een Netflix Original en ligt het dus voor de hand dat ook in Nederland gekeken kan worden naar seizoen 3. De nieuwe reeks bestaat uit tien afleveringen. Uiteraard staat seizoen drie weer in het teken van de gebroeders Gecko, die de culebra-onderwereld onveilig maken.


Netflix’ Stranger Things laat je de jaren tachtig herbeleven

Netflix heeft een stevige hit te pakken met de nieuwe Netflix Original Stranger Things. Deze serie is een hommage aan de jaren tachtig. Rolling Stone beschreef hoe we via Stranger Things die periode weer kunnen herbeleven. Juist dat maakt de serie tot zo’n groot succes. Rolling Stone somde er uiteindelijk 32 op. Van het nummer ‘Afrika’, tot de telefoon met kabel. Al deze dingen roepen het jaren tachtig gevoel op en getuige de vele (hoge) beoordelingen op IMDb krijgen we hier maar geen genoeg van.


Wereldwijde streamingrechten American Crime Story naar Netflix

Netflix heeft wederom een grote slag geslagen. Nadat vorige week al bekend werd dat Netflix de complete Star Trek catalogus heeft binnengehaald heeft de streamingdienst nu nog een grote vis binnen gehengeld. Netflix heeft de streamingrechten van American Crime Story verworven. Het eerste seizoen The People v. O.J. Simpson is net afgerond en ontving meer dan twintig nominaties voor de Emmy Awards. Ook het tweede seizoen, over orkaan Katrina, komt op Netflix.


Scoort Netflix ook met The Get Down?

Hierboven beschreven we al hoe succesvol de zet van Netflix is om het jaren tachtig-gevoel op te wekken met Stranger Things. Over een paar weken probeert Netflix het jaren zeventig gevoel aan te spreken. De vod-dienst voegt dan The Get Down toe aan het aanbod en deze serie gaat over de opkomst van hiphop in Amerika tijdens de jaren zeventig. Een paar weken voor de release is er een nieuwe trailer verschenen.


Naam nieuwe Star Trek-serie bekend gemaakt

De titel van de nieuwe Star Trek-serie is bekend gemaakt door Bryan Fuller, uitvoerend producent van de reeks. De serie gaat Star Trek: Discovery heten. In Star Trek: Discovery worden de bemanningsleden van de USS Discovery gevolgd. De serie zal exclusief te zien zijn op Netflix. Vorige week werd bekend dat Netflix alle oude en nieuwe series van Star Trek mag aanbieden aan de abonnees.


Daredevil krijgt ook een derde seizoen
Na twee seizoenen zit het werk van Daredevil er nog altijd niet op in Hell’s Kitchen. De superheld van Marvel krijgt ook een derde seizoen op Netflix, zo werd afgelopen weekend bekend tijdens Comic-Con. Het derde seizoen volgt nadat de serie The Defenders is verschenen. Tijdens Comic-Con verscheen hier ook een teaser van. Daarnaast toonden Marvel en Netflix ook de trailer van Luke Cage, naast Daredevil, Jessica Jones en Iron Fist één van The Defenders met een eigen serie.


Kijktip: Cosmos: A Spacetime Odyssey

Astrofysicus Neil deGrasse Tyson presenteert nieuwe openbaringen over de tijd en ruimte in deze reboot van de originele Cosmos-documentaire.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?