Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 29 2016

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Netflix heeft minder nieuwe abonnees dan verwacht

Netflix heeft de kwartaalcijfers van het tweede kwartaal bekend gemaakt. Hoewel de streamingdienst nog steeds groeit is de toename van het aantal nieuwe abonnees niet zo hoog als verwacht. Tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers liet CEO Reed Hastings weten dat er de afgelopen drie maanden in totaal 1,7 miljoen nieuwe leden bij zijn gekomen. Dat zijn er achthonderd duizend minder dan de verwachte 2,5 miljoen. Volgens Hastings ligt die tegenvaller aan de berichten over de prijsstijging van Netflix.


Vrouwelijke hoofdrol in Fargo seizoen 3 voor Carrie Coon

Carrie Coon, bekend van onder andere Gone Girl en The Leftovers, heeft de vrouwelijke hoofdrol in het derde seizoen van Fargo te pakken. Dat meldde The Hollywood Reporter. Er is nog niet veel bekend over de rol van Coon, behalve dat ze vermoedelijk in de huid van Gloria Burgle zal kruipen. In Fargo seizoen 3 is Coon de tegenspeelster van Ewan McGregor, die een dubbelrol zal vervullen in het nieuwe seizoen van Fargo. Op het eindresultaat moeten we nog wel even wachten, het derde seizoen wordt in 2017 op Netflix verwacht.


Oude én nieuwe Star Trek op Netflix

Een megadeal voor Netflix. De streamingdienst heeft de wereldwijde uitzendrechten voor Star Trek verworven. De deal geldt niet alleen voor de nieuwe serie, die momenteel in Toronto wordt opgenomen, maar ook voor de complete catalogus van Star Trek. Dit houdt in dat er ruim zevenhonderd afleveringen van Star Trek aan het aanbod zullen worden toegevoegd. De reeds gemaakte seizoenen van Star Trek worden nog voor het einde van dit jaar op Netflix verwacht, de nieuwe afleveringen komen later.


Marvel toont poster van Netflix Original Luke Cage

Afgelopen weekend bleek op onze Facebook-pagina maar weer eens de populariteit van Marvel series. Ook van de aankomende Marvel serie voor Netflix wordt een hoop verwacht. Luke Cage wordt de derde Netflix Original van Marvel. Op 30 september wordt het eerste seizoen getoond op Netflix en dus wordt er de komende tijd steeds meer over Luke Cage bekend. Deze week verscheen bijvoorbeeld de poster van Luke Cage.


Opnames House of Cards seizoen 5 begonnen
De opnames voor het vijfde seizoen van House of Cards zijn van start gegaan. Enkele maanden geleden verscheen het vierde seizoen en inmiddels kijken we alweer uit naar het vervolg daarop. In Amerika zijn de sterren van House of Cards inmiddels begonnen aan de opnames van het nieuwe seizoen. Michael Kelly, Doug Stamper in  House of Cards, twitterde een foto van zijn trailer op de opnameset. Een groot deel van de opnames wordt doorgaans in Baltimore opgenomen.


Sense8 in Amsterdam voor opnames seizoen 2

De voltallige crew van de Netflix Original Sense8 is tot en met vandaag (dinsdag) in Nederland om opnames te maken voor het tweede seizoen. Zo filmde de cast vorige week bij een pand van de Universiteit van Amsterdam en de Nieuwe Doelenstraat. Van een trouwe fan ontvingen wij een aantal foto’s en een video, waarop te zien is hoe het er aan toe gaat op de filmset in onze hoofdstad.


KijkTIP: American History X

American History X is een golden oldie, uit 1998. Menig student heeft deze speelfilm tijdens de lessen maatschappijleer voorbij zien komen en een flinke indruk achtergelaten. De film gaat over rassenhaat in Amerika. Volgens Derek zijn zwarten, Mexicanen en joden criminelen. Als hij een gevangenisstraf uitzit draait hij echter bij, zijn jongere broertje radicaliseert juist. Derek doet er alles aan om zijn broertje Danny tot nieuwe inzichten te laten komen.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?