Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 28 2016

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Netflix heeft nog geen nieuws over Pretty Little Liars

Als er niets te melden is, is er ook geen nieuws. Toch zag Netflix zich gisteren genoodzaakt om via social media te melden dat er nog geen nieuws is over Pretty Little Liars seizoen 7. De afgelopen seizoenen verscheen de nieuwe aflevering wekelijks na de uitzending in Amerika. Voor seizoen 7 geldt dit niet en waarschijnlijk werd Netflix daarom overspoeld met vragen over deze populaire serie. De streamingdienst zag zich daarom ook genoodzaakt om te melden dat er geen nieuws is, maar dat het bekend gemaakt wordt zodra er wél nieuws is.


Broer Pablo Escobar niet blij met Narcos

Veel mensen zijn lyrisch over de Netflix Original Narcos, de serie over Pablo Escobar. Roberto Escobar, de broer van, is minder blij met de serie. Volgens hem staat seizoen 1 bol van de onwaarheden, tegenstrijdigheden en andere fouten. Dat was voor hem dan ook de reden om het verzoek bij Netflix in te dienen om seizoen 2, dat op 2 september op Netflix verschijnt, alvast te kunnen bekijken. Op deze manier hoopt hij te voorkomen dat er wederom grote fouten te zien zijn in de serie, want Roberto Escobar is niet bepaald blij met Netflix. Onlangs was de Mexicaanse drugsbaron El Chapo ook al boos over een serie die wordt gemaakt over zijn leven.


Netflix op Vakantie: 7 Handige Weetjes

Nu voor veel mensen de vakantie is aangebroken trekken een hoop Nederlanders de grens over. Nu steeds meer campings en hotels over WiFi beschikken is het ook interessant om een tablet of laptop mee te nemen. Je kunt dan op vakantie gewoon blijven Netflixen. Netflix in het buitenland werkt vrijwel hetzelfde als in Nederland, maar er zijn wel een aantal zaken anders. Netflix-Nederland.nl heeft 7 Handige Weetjes opgesteld, zodat je straks niet voor verrassingen komt te staan.


Nu al sprake van tweede seizoen Stranger Things

Het eerste seizoen van Stranger Things verschijnt vrijdag pas op Netflix, maar nog voor de serie het daglicht heeft gezien wordt er al gesproken over seizoen 2 van Stranger Things. De reacties op de eerste beelden waren dan ook enthousiast en ook acteur Matthew Modine lijkt blij te zijn met de spannende serie. Volgens hem komt er namelijk zeker een vervolg op Stranger Things, terwijl Netflix meldt dat seizoen 2 nog niet bevestigd is.


Netflix komt met nieuwe documentairereeks: Last Chance U

Na het succes van de documentairereeksen Making a Murderer en Chefs Table komt Netflix eind juli met een nieuwe reeks: Last Chance U. In deze reeks worden studenten van de East Mississippi Community College gevolgd. Deze school staat er om bekend om veel talentvolle footballers te leveren aan de National Football League. In Last Chance U wordt getoond wat er zo bijzonder is aan de East Mississippi Community College.


Trailer BoJack Horseman seizoen 3

BoJack Horseman is vanaf 22 juli terug op Netflix. Het derde seizoen van deze komedieserie gaat dan exclusief bij de streamingdienst van start. De animatieserie werd al bekroond en ook in seizoen 3 gaat Horseman er voor. BoJack stelt de grote levensvragen en gaat ook op zoek naar de antwoorden daarop. Als voorproefje is nu de trailer van BoJack Horseman seizoen 3 verschenen.


Kijktip: Disneynature: Monkey Kingdom

Films over de natuur hebben de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Dit is mede te danken aan de natuurdocumentaires van de BBC, maar ook Disney heeft een aantal fraaie natuurfilms gemaakt. Eén hiervan is Monkey Kingdom. In deze feelgoodfilm is te zien hoe een pasgeboren Makaak en zijn moeder moeten zien te overleven in de wilde natuur, tussen de roofdieren en hun eigen apensamenleving.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?