Laatste nieuws over Netflix

Better Call Saul start 9 februari exclusief op Netflix

better call saul reclamebord netflixHet lange wachten van alle Breaking Bad-fans op de spin-off is bijna voorbij. In februari zal Better Call Saul dan echt verschijnen, met advocaat Saul Goodman in de hoofdrol. In de Verenigde Staten zal AMC de serie op televisie brengen, maar wereldwijd heeft Netflix de exclusieve rechten verworven van zowel seizoen 1 als 2. Het tweede seizoen wordt in 2016 verwacht. Iedere aflevering is de dag ná de uitzending in de Verenigde Staten op Netflix te zien. Inmiddels zijn de eerste beelden én het intro-nummer vrijgegeven.

Vijf seizoenen lang was Breaking Bad één van de allerbeste series ooit gemaakt. Advocaat Saul Goodman vertolkte daarin een rol en rondom dit personage is nu een spin-off gemaakt. Eerst zou de serie eind 2014 al verschijnen, maar dit is uiteindelijk geschoven naar februari 2015. Het intro-nummer is nu gepubliceerd en wordt gezongen door Junior Brown. Daarin zijn ook al beelden te zien van de serie.

De serie draait om de jaren voordat advocaat Saul Goodman in contact kwam met scheikundeleraar Walter White. Bob Odenkirk, de acteur die Goodman speelt, heeft in een interview met The Hollywood Reporter laten weten dat het met name een dramaserie zal worden. “Het is vooral een dramaserie. Better Call Saul zal dan ook voor 85 procent uit drama bestaan, en voor vijftien procent uit komedie.”

Bekijk het intro-nummer en eerste beelden Better Call Saul

Update 25 november: Inmiddels is bekend geworden dat de eerste aflevering in de Verenigde Staten op 8 februari zal worden uitgezonden op AMC. De tweede aflevering zal gelijk de eerstvolgende dag worden gebracht, waardoor de eerste twee episodes dus ook snel op Netflix zullen verschijnen. De zender heeft dan ook een trailer uitgebracht, waar we alleen nog weinig meer informatie over de serie verkrijgen. De sfeer van Better Call Saul is wel overduidelijk. Bekijk hieronder de nieuwste trailer!

Update 2 januari 2015: Het duurt nog wel even voordat het februari is, maar Netflix is er in ieder geval alvast klaar voor om los te gaan met Better Call Saul. De pagina waarop de spin-off van Breaking Bad straks te zien is, is al opgemaakt, zoals in onderstaand screenshot te zien is. Op 8 februari wordt de eerste aflevering uitgezonden in de Verenigde Staten, een dag later de tweede en wij hopen dan ook dat niet veel later de afleveringen ook bij ons op Netflix zullen staan.

bettercallsaul

Update 27 januari 2015: Zojuist heeft Netflix de exacte dag bekend gemaakt waarop Better Call Saul in Nederland gelanceerd zal worden. Op 9 februari gaat het los met deze spin-off van Breaking Bad. Vanaf dan wordt er iedere week een nieuwe episode toegevoegd.

Voeg een reactie toe