Laatste nieuws over Netflix

Undercover seizoen 3: Alles wat we al weten

Undercover is één van de meest populaire Nederlandse series van de afgelopen tijd. Fans zijn in de ban van Bob, Daniëlle en natuurlijk vooral Ferry. Er wordt dan ook met smart gewacht op seizoen 3 van Undercover, en gelukkig kunnen we al een hoop interessants melden over het vervolg van de reeks. Een verzameling van alle informatie die we hebben over Undercover seizoen 3, vind je hier.

Undercover seizoen 1 en 2

In Undercover seizoen 1 volgden we de start van het onderzoek door Bob en zijn collega Kim naar de drugshandel van topcrimineel Ferry Bouwman, vanaf de camping Zonnedauw. Bob en Kim gingen undercover, werden zelfs goede ‘vrienden’ van Ferry en diens vriendin Daniëlle. In de slotaflevering van seizoen 1 zien we hoe de politie een inval doet tijdens een in scène gezette bruiloft, waardoor Ferry achter de tralies beland.

In seizoen 2 zien we de Brabantse drugsbaas daardoor nauwelijks nog terug. Wie we ook niet meer terugzagen was Kim, want zij werd tijdens werkzaamheden als journalist – na de intense operatie rondom Ferry en Daniëlle was zij klaar met het undercoverleven – geliquideerd. Voormalig partner Bob pakte zijn badge op en ging op jacht naar de daders. In dat kader kwam hij uit op een ranche waar door twee broers, JP en Laurent Berger, wapenhandel wordt gedreven. Seizoen 2 staat dan ook in het teken van undercoverwerk dat Bob op de ranche verricht.

Undercover op Netflix

Doordat de handlanger van de gebroeders Berger aan het einde van seizoen 2 verklapt waar de wapenvoorraad ligt, besluit JP zijn broer Laurent uit zijn leiden te verlossen en te doden. JP wordt opgepakt, de zaak is helemaal rond. In seizoen 3 kunnen we dan ook een nieuwe verhaallijn verwachten.

Releasedatum Undercover seizoen 3

Met, op verzoek van velen, véél meer Ferry en Daniëlle. Dat bevestigde acteur Frank Lammers hoogstpersoonlijk op de sociale media-kanalen van Netflix. En collega Tom Waes (Bob) verklapte al dat Undercover seizoen 3 ergens rond september 2021 gereleased zal worden door de streamingsdienst. Tot die tijd kunnen we ons straks ook nog gaan vermaken met de film Ferry, een spin-off die volledig rondom het hoofdpersonage van Frank Lammers draait.

Mogelijke verhaallijnen

Ook kunnen we ons zoet houden met lekker speculeren over de verhaallijn van Undercover seizoen 3. Er zijn alvast genoeg theorieën te bedenken. Wacht er na drugshandel (seizoen 1) en wapenhandel (seizoen 2) nu iets als mensenhandel? Of een overval met gijzeling, wellicht? Ook mogen we de rollen van Nathalie, de gekwetste weduwe van Laurent en de nieuwe ‘flirt’ van Bob, niet vergeten. Zij zal toch niet zomaar uit de serie geschreven gaan worden?

De meest interessante theorie is misschien wel dat Ferry en JP, die ook opgepakt is, hun handen ineen gaan slaan in de gevangenis. In de aftiteling van seizoen 2 lazen we de tekst ‘wij moeten eens praten’. Is dat Ferry jegens JP, nu ze een gedeelde rivaal (Bob) hebben? Een verborgen hint die ons wel zo iets doet vermoeden. Hoe dan ook wordt Undercover seizoen 3 vast weer net zo’n spektakel als de twee voorgaande seizoenen!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Undercover seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?