Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 27 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Koffie van Gilmore Girls, maar dan in het echt

Het aantal kopjes koffie dat gedronken werd in Luke’s Diner uit Gilmore Girls is ooit eens geteld De koffie van Luke kan binnenkort ook in het echt gedronken worden. Scott Patterson, de acteur die Luke speelt in Gilmore Girls, begint namelijk zijn eigen koffiemerk. Volgens Patterson laat de lancering van zijn merk niet lang meer op zich wachten. De acteur heeft ook al een naam voor zijn merk.


Tweede seizoen voor Dear White People op komst

De serie Dear White People van Netflix was veelbesproken, maar er komt wel een tweede seizoen. Dat er een vervolg komt is niet vreemd, want deel één eindigde met een behoorlijke cliffhanger. Wel was er voor de lancering van Dear White People forse kritiek. Mensen waren van mening dat in de serie racisme tegen blanken werd gepromoot. Het zorgde in ieder geval voor veel aandacht voor Dear White People. Het verhaal heeft uiteindelijk ook voldoende mensen kunnen interesseren, getuige de verlenging door Netflix.


Dit zijn volgens jullie de beste titels van juni op Netflix

Nadat eerder wij al lijstjes hadden opgesteld met de Beste Films, Series en Documentaires op Netflix, was het nu de beurt aan de bezoekers van deze site. Inmiddels zijn de stemmen geteld en de winnaars bekend. Met name de strijd tussen het beste nieuwe seizoen van een serie was spannend. Na een nek-aan-nek-race ging de winst uiteindelijk naar Suits.


Foto’s van opnames Jessica Jones seizoen 2 gelekt

Op het tweede seizoen van Jessica Jones wachten we nu al een behoorlijke tijd. De verwachting is dat het vervolg in 2018 op Netflix zal verschijnen. Nog even geduld dus, maar de opnames zijn inmiddels in volle gang. Dat blijkt wel uit foto’s die gelekt zijn van de opnames van Jessica Jones seizoen 2. Op basis daarvan wordt gespeculeerd over een romance tussen Jessica en een nog onbekende man.


Netflix wil data verkennen, niet misbruiken

Door de algoritmes van Netflix weet de streamingdienst ontzettend veel over de miljoenen gebruikers. Daarmee wil Netflix keuzes aan de kijker bieden die aansluiten bij het kijkgedrag van hem of haar. De angst groeit echter dat er een informatiebubbel ontstaat. Volgens Todd Yellin, vicepresident van Netflix, bestaat dat gevaar niet. Volgens hem kan dat alleen gebeuren als er amateuristisch met de data wordt omgegaan. Netflix wil die data echter juist niet misbruiken.


Sense8 krijgt toch een waardig afscheid van Netflix

Het verdriet was enorm bij de enorm betrokken fans van de Netflix Original Serie Sense8 toen bekend werd dat de reeks stopte na twee seizoenen. Er werden acties op touw gezet om Netflix te verleiden toch een vervolg te maken. Middels een statement leek het laatste beetje hoop ontnomen te worden, tot daar vorige week plotseling toch het goede nieuws was. Er komt toch nog een passend einde voor Sense8.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?