Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 26 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Netflix wint strijd om filmrechten Jack Black’s The Polka King

Netflix heeft de wereldwijde streamingrechten van de film The Polka King weten te bemachtigen. De komische film was voor het eerst te zien op het Sundance Filmfestival. Daarna konden verschillende partijen bieden op de rechten en uiteindelijk is dit gewonnen door Netflix. In The Polka King speelt Jack Black de hoofdrol. Daarnaast zullen onder andere ook Jenny Slate, Vanessa Bayer en Jason Schwartzman in The Polka King te zien zijn.


El Chapo wil Netflix aanklagen

Sinds een paar weken is op Netflix de serie El Chapo te zien, over de Mexicaanse drugsbaron. Joaquin ‘El Chapo’ Guzman wil nu een klacht indienen tegen Netflix, omdat hij niet tevreden is over de manier waarop hij wordt weggezet in de serie. Hij vindt dat hij wordt neergezet als een harteloze crimineel. De gebeurtenissen in El Chapo van Netflix komen volgens zijn advocaat niet overeen met de werkelijkheid.


Netflix hoeft geen nieuw seizoen van Girlboss

Netflix heeft wederom een serie stopgezet. Ditmaal is het Girlboss waarvan geen tweede seizoen zal verschijnen. Het is de derde serie in een maand tijd die door Netflix niet wordt verlengd. Eerder werd bekend dat The Get Down en Sense8 geen vervolg krijgen. Girlboss is een serie over de eerste jaren van het mode-imperium van Sophia Amoruso. Zij werkte ook mee aan de serie en liet via social media weten dat ze graag meer verhalen had gedeeld met de kijker, maar dat het helaas niet zo mag zijn.


Netflix zorgt voor een reboot van Dynasty

Er komt op Netflix een reboot van het in de jaren tachtig zeer populaire Dynasty. De Amerikaanse soapserie wordt in Amerika door The CW nieuw leven ingeblazen en hier komt de deal met Netflix weer om de hoek kijken. Netflix heeft de internationale streamingrechten van Dynasty weten te bemachtigen en dus mag het vanaf het najaar wekelijks nieuwe afleveringen tonen aan de abonnees.


Nieuwe castleden voor derde seizoen van Narcos

Het is nog onduidelijk hoe lang we moeten wachten op het derde seizoen van Narcos op Netflix. Wel weten we inmiddels iets meer over de cast, die toch wel uit een aantal nieuwe namen zal bestaan, vanwege de koerswijziging van de serie. Michael Stahl-David (Show Me a Hero) en Matt Whelan (Go Girls) maken namelijk deel uit van de cast van Narcos seizoen 3. Stahl-David speelt Chris Feistl, een DEA-agent, terwijl Whelan zijn partner Dave Mitchell speelt.


Shooter verschijnt in juli op Netflix

Het tweede seizoen van Shooter staat voor de deur op Netflix. Na het spannende einde van het eerste seizoen in januari wordt er massaal uitgekeken naar het vervolg. Inmiddels hebben we ontdekt wanneer het verhaal weer verder gaat op Netflix. Net als tijdens het eerste seizoen zullen er wekelijks nieuwe afleveringen verschijnen en het blijkt dat seizoen 2 al voor de deur staat, want halverwege juli staat de nieuwste aflevering op Netflix.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?