Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 48 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Netflix maakt plannen met anime bekend in Tokio

Tijdens een evenement van Netflix in Tokio heeft de streamingdienst de plannen met anime bekendgemaakt. De afgelopen jaren liet Netflix al meerdere animetitels maken en dat wordt in de nabije toekomst verder uitgebreid. Zo kondigde Netflix nieuwe titels aan, zoals Devilman Crybaby en B: the Beginning. Ook worden er nieuwe verhalen over Ultraman, Neon Genesis Evangelion en Saint Seiya gemaakt.

Eerste acteurs voor Spaanse thriller Hogar

Netflix heeft bekendgemaakt dat Javier Gutiérrez en Mario Casas een rol zullen spelen in de nieuwe thriller Hogar. Deze film wordt geregisseerd door de broers Pastor, specialisten in het thrillergenre. Zo maakten Alex en David in het verleden al naam met Carriers en The Lasty Days.


Meer Nederlandse series in aantocht op Netflix

Netflix komt na de jaarwisseling wederom met een aantal Nederlandse series. Onlangs voegde de streamingdienst al diverse series toe, zoals Vuurzee en La Famiglia. Hier komen vanaf 2019 tenminste twee series bij. Als De Dijken Breken en Overspel zullen dan namelijk toegevoegd worden aan het aanbod.


Maker vertelt meer over Netflix Original Bird Box

Volgende maand verschijnt Bird Box op Netflix en indeze film speelt onder andere Sandra Bullock de hoofdrol. De film is geregisseerd door Susanne Bier en in gesprek met The Hollywood Reporter ging ze dieper in op de film die gebaseerd is op een boek. Er zijn echter wel verschillen waarneembaar en Bier legt onder andere uit waarom er soms van het boek is afgeweken.


Voetbaltrainers leren van Netflix-series

Series op Netflix blijken een educatief karakter te hebben, zeker voor voetbaltrainers. Na Mauricio Pochettino heeft nu namelijk ook Unai Emery aangegeven veel te leren door naar Netflix te kijken. De trainer van Arsenal komt uit Spanje en wil zijn Engels graag verbeteren. Dit doet hij door op Netflix naar onder andere Peaky Blinders te kijken.


Deze titels worden in december op Netflix verwacht

Netflix heeft bekendgemaakt welke films en series er in december verwacht mogen worden. De lijst ziet er veelbelovend uit, want in de eerste helft van december worden onder andere nieuwe seizoenen van Prison Break, Brooklyn Nine-Nine en Family Guy verwacht. Ook voor de liefhebber van films is er genoeg om van te genieten, met bijvoorbeeld de komst van Hacksaw Ridge.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?