Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 10 2018

Ook in week 10 was het weer druk met het aanbod op Netflix, met 40 nieuwe titels. Daarnaast was het ook een drukke nieuwsweek met heel veel trailer, Marvel-nieuws, een Nederlandse Netflix-serie en de familie Obama. Het nieuwsoverzicht én alle titels die in week 10 zijn verschenen op een rij.

Eerste Nederlandse Netflix Original?

Al langer wordt eraan gedacht en nu lijkt het zover. Netflix is in gesprek met makers om een Nederlandse serie te gaan maken, exclusief voor de streamingdienst. Het is niet het enige gesprek dat Netflix voert, want er blijken namelijk ook gewerkt aan een serie met Barack en Michelle Obama.

Week 10 werd daarnaast gekleurd door Marvel. Jessica Jones kwam met het tweede seizoen en had gelijk slecht nieuws over The Defenders. Daarvan komt namelijk vermoedelijk geen tweede seizoen. Luke Cage keert wel terug en de releasedatum is bekendgemaakt.

Wel terugkeren zal Black Mirror, want er is een vijfde seizoen besteld. Daarnaast heeft Netflix de trailers gelanceerd van Lost In Space, House of Cards 6, A Series of Unfortunate Events 2 en Santa Clarita Diet 2. In zijn geheel al te bekijken zijn de volgende 40 titels, deze verschenen namelijk deze week op Netflix.

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?