Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Bird Box • Star Trek: Discovery • After Life

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Komt er een Bird Box-vervolg op Netflix?

Als het aan Rosa Salazar (Lucy uit Bird Box) ligt, dan komt er binnenkort een vervolg van de film op Netflix. De actrice heeft een sequel voorgesteld waarbij gefocust kan worden op het lot van haar personage. Alhoewel Salazar maar een kleine rol had in de film, gingen kijkers massaal aan de slag met theorieën omtrent het lot van haar personage. Of het vervolg er ook echt gaat komen, is afwachten.

Dat is overigens niet het enige Bird Box-nieuws van de afgelopen dagen. Ook is bekend geworden dat de Bird Box-challenge verboden is op YouTube. Daarnaast zijn in de film beelden gebruikt van een echte Canadese treinramp uit 2013 en daar zijn Canadezen nu woedend om.


Opnames Elite seizoen 2 begonnen

De opnames van Elite seizoen 2 zijn van start gegaan. De Spaanse Netflix Original komt in 2019 met zijn tweede seizoen en de productie daarvan is nu gestart. Bij de opnames zijn direct drie nieuwe gezichten verschenen: Jorge López, Georgina Amoro’s en Claudia Salas.


Releasedatum After Life op Netflix bekend

Ricky Gervais heeft de laatste tijd hard gewerkt aan een nieuwe Netflix Original en nu is eindelijk bekend wanneer we de zesdelige serie bij de streamingdienst mogen verwachten. After Life wordt op 8 maart 2019 toegevoegd aan het aanbod. In de serie speelt Ricky Gervais zelf de hoofdrol. Hij kruipt in de huid van een diepbedroefde weduwnaar die besluit om vanaf nu alle regels aan zijn laars te lappen en gewoon te doen en zeggen waar hij zelf zin in heeft.


Grace and Frankie seizoen 6 nu al besteld

Het zesde seizoen van Grace and Frankie is nu al besteld. Terwijl het vijfde seizoen nog niet eens bij Netflix te bekijken is, heeft de streamingdienst al aangekondigd dat er sowieso ook nog een zesde seizoen verschijnt. Dat zesde seizoen kunnen we in 2020 bij Netflix verwachten.


Spin-off voor Star Trek stapje dichterbij

Het is niet ondenkbaar dat we binnenkort een spin-off gaan zien van Star Trek: Discovery. Michelle Yeoh speelt Captain Philippa Georgiou in de serie en krijgt nu haar eigen serie. CBS All Access heeft bekendgemaakt dat Alex Kurtzman, Heather Kadin en Rod Roddenberry zijn aangesteld als uitvoerend producenten. De serie zoomt dieper in op de captain.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?