Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 49 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Ed Westwick spoedig terug op Netflix

Ed Westwick heeft een roerige periode achter de rug. De acteur werd onlangs beschuldigd van seksueel geweld en naar aanleiding daarvan werden de opnames van White Gold stilgelegd. Nu de openbaar aanklager de zaak heeft laten vallen wegens gebrek aan bewijs, is de acteur weer aan het werk. Hij plaatste op Instagram een foto waarop hij te zien is op de set van White Gold, een serie waarvan de rechten buiten het Verenigd Koninkrijk in handen zijn van Netflix.


Jorge Gutierrez deelt eerste details over Maya and the Three

Jorge Gutierrez heeft het één en ander verteld over Maya and the Three. Het is één van de animatie-projecten waar momenteel aan gewerkt wordt en die we binnenkort bij Netflix kunnen verwachten. Gutierrez schijnt het project maar één keer gepitched te hebben en alleen toen Netflix erop aandrong om zijn droom project te delen, waarvan hij zelf nooit had gedacht dat iemand het zou laten maken. De hoofdpersoon in zijn eigen serie wordt een halfgod halfmenselijke krijgerprinses is. Zijn beeld van de wereld uit Maya and the Three kreeg al enigszins vorm toen Gutierrez nog een kind was en in Mexico Ciy was.


Netflix cancelt met Daredevil de derde Marvel-serie

Netflix heeft de stekker uit Daredevil getrokken. Na drie seizoenen is het klaar voor de serie en hoeven we geen vierde seizoen te verwachten. Daredevil is al de derde Marvel-serie van Netflix die in korte tijd wordt geannuleerd. Eerder volgden al Iron Fist en Luke Cage. Hoe de toekomst van Jessica Jones eruit ziet, is nog afwachten. Van die serie werd in april 2018 een derde seizoen besteld, maar het is nog onduidelijk of het daar uiteindelijk bij blijft.


Sam Claflin versterkt cast Peaky Blinders seizoen 5

Sam Claflin versterkt de cast van Peaky Blinders voor het vijfde seizoen van de serie. De acteur heeft de laatste jaren al een flinke CV opgebouwd. Zo speelde hij in 2012 de hoofdrol in the Quiet Ones en had hij later een rol als Finnick Odair in The Hunger Games: Catching Fire. Ook was hij te zien in onder meer Me Before You en The Nightingale.


Releasedatum Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 nu al bekend

Netflix heeft razendsnel na de release van seizoen 1 van The Chilling Adventures of Sabrina al bekend gemaakt wanneer de serie terugkeert voor een tweede seizoen. Vanaf 5 april 2019 kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van de serie. Ook wordt in december nog een kerstspecial verwacht.


Jake Gyllenhaal, Rene Russo en Dan Gilroy herenigd voor Velvet Buzzsaw

Jake Gyllenhaal en Rene Russo worden voor Velvet Buzzsaw herenigd met regisseur Dan Gilroy, met wie ze eerder al samenwerkten voor Nightcrawler. Velvet Buzzsaw is een Amerikaanse psychologische thriller film die op 1 februari 2019 wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Andere hoofdrollen zijn er voor onder meer Zawe Ashton, Natalia Dyer en John Malkovich.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?