Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: TCA Special

Netflix TCA
De Television Critics Association zijn in Amerika in volle gang. Tijdens dit event maken de grote televisienetwerken en streamingdiensten hun plannen voor de komende maanden bekend. Woensdagavond was alle aandacht op Netflix gericht en dat resulteerde in een stortvloed aan nieuws en aangekondigde series. Vandaar deze speciale Netflix Newsflash, die volledig in het teken staat van de TCA16.

Aftellen naar release Gilmore Girls: A Year in the Life kan beginnen

Vorige maand verschenen al de zeven originele seizoenen van Gilmore Girls en vanaf dat moment werd er pas echt uitgekeken naar het gloednieuwe vervolg van deze populaire serie. Tijdens de TCA maakte Netflix bekend wanneer Gilmore Girls: A Year in the Life op de streamingdienst verschijnt. Noteer vrijdag 25 november maar vast in de agenda, want dan worden de vier afleveringen van anderhalf uur aan het aanbod toegevoegd. Niet alleen de releasedatum werd bekend gemaakt door Netflix, er werd ook een korte trailer getoond.


Is seizoen 2 ook het einde van Narcos? Waarschijnlijk niet!

Indien je geen idee hebt welke kant het op gaat met Narcos en Pablo Escobar kun je maar beter doorgaan naar het volgende bericht, hieronder. Dit stukje bevat in dat geval namelijk een flinke spoiler. –[Spoiler begint hier]– De kenners van Pablo Escobar weten immers dat de drugsbaron uiteindelijk om het leven is gekomen en dat dit in seizoen 2 gaat gebeuren. Aangezien Narcos om Escobar draait zou je zeggen dat dit ook het einde van de serie zou betekenen. Tijdens TCA was er echter positief nieuws. Volgens producer Jose Padilha gaat Narcos namelijk niet over Escobar en dus liggen er voldoende kansen om andere verhaallijnen aan te boren voor een derde seizoen.


Nog geen besluit over Stranger Things seizoen 2

Stranger Things is toch wel de hit van Netflix op dit moment. Inmiddels is de serie door miljoenen mensen bekeken en wordt er enthousiast gereageerd op de serie die een hommage is aan de supernatural cult classics uit de jaren tachtig. De roep om een tweede seizoen is daarom gelijk groot, maar Netflix heeft tijdens de Television Critics Association laten weten niets te willen overhaasten. De serie is pas een paar weken beschikbaar op Netflix en de streamingdienst gaat nu rustig bekijken of ze een tweede seizoen voor Stranger Things geschikt vinden. Als het aan de acteurs van de serie ligt is het overigens een no-brainer.


Wanneer verschijnt welke serie van Marvel op Netflix?

Ver voor het succes van Daredevil en Jessica Jones was het plan van Marvel en Netflix simpel. Er zou eerst één seizoen van Daredevil komen, daarna van Jessica Jones, dan Luke Cage en tot slot Iron Fist. Vervolgens zouden deze vier superhelden in The Defenders te zien zijn, waarna het Marvel-boek gesloten zou worden. De Marvel-series zijn echter een groot succes geworden op Netflix. Van Daredevil zijn er al twee seizoenen en is de derde reeks al aangekondigd. Ook Jessica Jones krijgt een vervolg en inmiddels komt er ook een serie over The Punisher. De volgorde van release is daarom behoorlijk op de schop gegaan en de volgorde is nu als volgt: In september komt Luke Cage seizoen 1, dan volgt later The Defenders en daarna The Punisher. Zodra dat er op zit zijn Daredevil en Jessica Jones weer aan de beurt, als het goed is…


Negen releasedata van Netflix Originals bekend gemaakt

Tijdens de TCA heeft Netflix ook de moeite genomen om van negen series bekend te maken wanneer ze te zien zijn. Het betreft series waarvan we het bestaan al afweten, zoals Chef’s Table seizoen 3 en The Ranch. Deze series gaan op respectievelijk 2 september en 7 oktober weer verder op Netflix. Ook werden er nieuwe series aangekondigd, waaronder de serie Easy. In deze serie speelt onder andere de immer populaire Orlando Bloom een rol en deze serie verschijnt op 22 september op Netflix. Klik HIER om de releasedate van negen series te bekijken!


Goed nieuws voor volgers van Chelsea, Lady Dynamite en Flaked

In mei had Netflix een nieuwe primeur. De eerste talkshow van de streamingdienst was een feit. Drie per week host Chelsea Handler in Chelsea haar eigen talkshow. Er worden negentig afleveringen gemaakt en daar blijft het niet bij. Er is namelijk bekend geworden dat er nog eens negentig afleveringen gemaakt gaan worden. Ook de komische serie Lady Dynamite wordt van een tweede seizoen voorzien en hetzelfde geldt voor Flaked.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?